KOMMUNIKAATIO-OPETUS

 

Olivia kommunikaatio-opetus & tulkkauspalvelut yrityksen tärkeimmät sopimus- ja yhteistyökumppanit ovat mm. Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kauniaisen kaupunkien  sosiaali- ja terveysvirastot. Sosiaaliviranomaisen harkinnanvaraisen päätöksen mukaan puhevammaistentulkin erikoisammattitutkinnon (EAT) tai viittomakielen tulkin (AMK) tutkintojen pätevyydellä ammattitaitoinen, asiantunteva henkilöstö toteuttaa puhevammaisten ihmisten lähiyhteisölle kommunikaatio-opetuksen tai ohjauksen. 

Huom! Kommunikaatio-opetus ei korvaa puheterapeutin antamaa puheterapiaa tai ohjausta, eikä lääkinnälliseen kuntoutukseen kuuluvaa kommunikoinnin apuvälinearviointia!

Tutustu lisää vammaispalvelulain perusteella järjestettävään sopeutumisvalmennukseen lisää tästä:

Kommunikaatio-opetus ja -ohjaus - THL

Lisätietoja kommunikaatio-opetuksesta:

Kommunikaatio-opetus | Espoon kaupunki

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/hallinto/palvelut/palvelukuvaus?id=3036

http://www.vantaa.fi/terveys-ja_sosiaalipalvelut/vammaisten_palvelut/tukea_arkeen/kehitysvammaisten_erityispalvelut#Sopeutumisvalmennus

 

KUULO-, KUULONÄKÖ- JA PUHEVAMMAISTEN TULKKAUSPALVELUT

 

Kommunikaatio-opetusten lisäksi toteutamme Kelan järjestämisvelvollisuuteen kuuluvaa vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelulain mukaista laadukasta ja ystävällistä puhevammaisten tulkkauspalvelua. Jos tarvitset tulkkauspalvelua, hae oikeuttasi Kelan järjestämästä tulkkauspalveluista.

Tulkkauspalvelu perustuu arvoihin sekä lakeihin, joiden mukaan jokaisella ihmisellä on oikeus kommunikointiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen, vuorovaikutukseen sekä osallistumisen kokemuksiin.

 

Huom! Kelan tulkkauspalvelun uudet aukioloajat ja yhteystiedot muuttuvat 1.1.2018 alkaen

lue lisää tästä:

http://www.kela.fi/-/vammaisten-tulkkauspalvelukeskuksen-aukioloajat-ja-yhteystiedot-1-1-2018-alkaen?inheritRedirect=true

lomakkeita palveluntuottajille:

Lomakkeet tulkkauspalvelun tuottajille - Yhteistyökumppanit - kela.fi

 

Alla pääkaupunkiseudun tekemiä sosiaali-ja terveysvirastojen hankintapäätöksiä, mitkä liittyvät kommunikaatio-opetuksiin. 1.1.2020 alkaen mukana useita palveluntuottajia toimeksiantosopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia. 

 

 YRITYKSEN TOIMINNAN ESITTELYÄ

 

Yrityksen yhteistyösopimusten kautta olemme voineet toteuttaa asiakaslähtöistä palvelua puhevammaisille asiakkaille ja heidän lähiyhteisölle. Alan ammattilaisilla on ilo ja kunnia työskennellä ihmisläheisissä ympäristöissä. Yrityksen osaamisintensiiviset palvelut ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle tuottamaan vammaispalvelulain mukaista kommunikaatio-opetusta sekä puhevammaisten henkilöiden tulkkauspalvalulain mukaista tulkkauspalvelua. Näiden palveluiden myötä yritys on yleishyödyllinen, yhteiskuntavastuullinen toimija. 

Lisäksi yritys on Veronmaksajain Keskusliiton yritysjäsen sekä

Akavan Eritysalojen yritysjäsen. 

 

 

Kommunikaatio-opetuksen hankinta Espoo

Sosiaali- ja terveystoimialan päätökset voimassa alkaen 1.1.2020.

Kommunikaatio-opetuksen hankinta Helsinki

Sosiaali- ja terveystoimialan päätökset voimassa alkaen 1.1.2020.

Kommunikaatio-opetuksen hankinta Vantaa

Sosiaali- ja terveystoimialan päätökset voimassa alkaen 1.1.2020.

Yrityksen logo toimittajaksi valittiin Linda Baki, koska 

Samaistuin Lindan sanomaan:

Köynöskuvion puhekuplat ovat kuin marjoja, jotka kuvaavat kommunikoinnin 

monimuotoisuutta!

 

Yritysellä on Etelä-Suomen Aluehallintoviraston lupa tuottaa yksityisiä sosiaali- ja terveysalan palveluita pääkaupunkiseudulla, sekä myynti on verohallinnon hyväksymänä laskutuslain 37 § mukaista myyntiä, ALV 0 %. Palvelut ovat asiakkaillemme maksuttomia palveluita, joten laskutamme tehdystä työstä aina palvelun tilaajaa. 

 

LISÄKYSYMYKSIÄ?

 

Vastaan mielelläni mieleenne tuleviin lisäkysymyksiin. Olen parhaiten tavoitettavissa sähköpostitse tai tekstiviestillä, 

ystävällisesti terveisin Päivi Ahola,

sosiaali- ja terveyspalveluista vastaava tuottaja

puh.  040 2161 400 sähköposti: olivia.palvelut@gmail.com

Olivia kommunikaatio-opetus & tulkkauspalvelut

Postiosoite 10.7.2020 alkaen:

Sinikalliontie 7

02630 Espoo